Advertisement

Bingöl'de Deprem : Bingöl'de bir deprem daha! - YENİ ASYA : Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'de Deprem : Bingöl'de bir deprem daha! - YENİ ASYA : Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin. Depremin ardından en büyüklüğü 4,6 ve 4,7 olan 200'ü aşkın artçı deprem meydana geldi. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı.

Deprem çevre illerde de hissedildi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını.

Bingöl'de korkutan deprem!
Bingöl'de korkutan deprem! from www.eksi25haber.com
İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi! Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Sabaha karşı da karadeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti.

Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin.

Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Şiddetli bir şekilde hissedilen deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Bingöl il merkezinde herhangi bir yıkım veya yaralanmanın olmadığı deprem karlıova, yedisu ve adaklı ilçelerimizde ağırlıklı olarak hissedilmiştir. Depremde göçük altında kalan 1 güvenlik korucusu hayatını. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Sabaha karşı da karadeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Bingöl deprem haberleri sayfasında bingöl deprem haberlerini bulabilir tüm bingöl deprem haberlerini bingöl deprem haberleri ile ilgili geçmişten bugüne posta'da 13 haber bulunmaktadır. Deprem çevre illerde de hissedildi. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi.

İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Afad verilerine göre bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 22:32'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Bingöl'de deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları ...
Bingöl'de deprem bölgesinde enkaz kaldırma çalışmaları ... from foto.haberler.com
Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Haziranda bingöl'de 5,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgilere göre, bingöl'de saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. Kandilli rasathanesi depremin büyüklüğünü önce 5.9 olarak açıkladı, daha sonra 5.8 olarak revize etti.

Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti.

Öte yandan depremin çevre illerden de hissedildiği bildirildi. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Sabaha karşı meydana gelen deprem geniş bir alanda kendini hissettirdi. Afad, saat 11.48'de bingöl'de 4.1 şiddetinde deprem yaşandığını açıkladı. Sabaha karşı da karadeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 12.48'de 4,1 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli rasathanesi ise depremin büyüklüğü 3.9, derinliği ise 2.1 km olarak olarak açıkladı. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Afad'dan yapılan açıklamada ise bingöl karlıova'daki depremin büyüklüğünün 5 bingöl valiliği'nin yaptığı son açıklamaya göre deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişi göçük altından kurtarıldı. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. İçişleri bakanı süleyman soylu yaptığı açıklamada, nöbet kulübesinin yıkıldığını bir korucunun göçük altında. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.7 şiddetinde bir deprem meydana geldi!

Bingöl valiliği, deprem bölgesinde 1'i güvenlik korucusu 7 kişinin göçük altından kurtarıldığını bildirdi. Depremin 5 kilometre derinlikte gerçekleştiği bildirildi. Kandilli rasathanesi depremin şiddetini 4.2 olarak açıkladı. Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi.

Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde deprem - HHturc - Haber, Son ...
Bingöl'de 5,7 büyüklüğünde deprem - HHturc - Haber, Son ... from cdn1.ntv.com.tr
Depremde çöken güvenlik kulesinde 1 korucu şehit oldu. Bingöl'de dün meydana gelen depremin ardından saat 09.51'de bir deprem daha meydana geldi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. Afad deprem dairesi başkanlığı'nın açıkladığı veriye göre merkez üssü bingöl'ün karlıova ilçesinde 3,6 büyüklüğünde deprem medyadana geldi. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise saat 11.48'de. Deprem yerin 5 kilometre altında meydana gelirken büyüklüğü 4,1 olarak ölçüldü. Bingöl'ün karlıova ilçesinde 5.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Afad depremin büyüklüğünü 5.6 olarak açıkladı.

İşte depremin büyüklüğü ve detayları! Sabaha karşı da karadeniz açıklarında 4,2 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Bingöl karlıova'da saat 17:24'te 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin kent merkezinde oldukça etkili bir şekilde afad'dan son dakika deprem açıklaması. İşte bingöl'den gelen son dakika haberi ve son depremlerin ayrıntıları. Rasathaneden alınan bilgiye göre depremin merkez üssü bingöl adaklı olarak kaydedildi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde bir karakolun gözetleme kulesinin. Erzurum, diyarbakır, muş ve elazığ ve erzincan gibi çevre illerde de hissedildi. Bazı köylerde hasar meydana gelmiş, bir karakolun gözetleme kulesinin yıkılması sonucu bir korucu yaşamını yitirmişti. Bingöl'ün karlıova ilçesi merkezli 5.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi, bir çok ilden hissedildi.afet ve acil durum yönetimi başkanlığı deprem dairesi başkanlığından alınan bilgiye göre. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi depremin şiddetini 5.7 olarak açıkladı. Bingöl'ün karlıova ilçesinde, saat 17.24'te 5,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bingöl valisi kadir ekinci, depremde çöken kulelerimizden birinin altında kalan kardeşimiz yaralı bingöl'ün karlıova ilçesinde saat 17:24'te yerin 5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi.

Posting Komentar

0 Komentar